Åpning 2. august 2021

Formell åpning av Impulssenteret blir mandag 2. august klokken 1700.

Program:

Rushana Brandanger spiller mellom talerne.
Julie Andersland kaster glans over begivenheten ved å åpne.
Trude Sletteland forteller om Impulssenteret.
Bitten Schei forteller om sitt sosiale entreprenørskap og kunst.

Vår første utstiller er Bitten Schei, som er en foregangsfigur innen sosialt entreprenørskap i Norge. I tillegg til å ha bidratt sterkt til å sette sosialt entreprenørskap på det politiske kartet, har hun sitt eget sosiale arbeid for kvinner i Afrika. Den samme gleden og fargene som hun formidler fra Afrika, ser vi igjen i hennes kunst.

Åpningen av Impulssenteret blir derfor en feiring av kunsten og sosialt entreprenørskap på en og samme gang. Program kommer!

Utstillingen vil glede alle Impulssenterets gjester hele august måned. Det vil også være mulig å kjøpe kunsten.

Bitten selv skriver:

Restart.

Eg restarter nå mitt forhold til mitt elskede Bergen som eg forlot da eg var ung kunststudent.

Har min første utstilling midt i byen. Hos Trude Sletteland og hennes flotte Impulssenter som hun restarter etter koronaen. Trude og eg møttes på Stortinget i 2012, der eg jobbet for å sette sosialt entreprenørskap på den politiske dagsorden. Trude kom med tog over fjellet, og eg kom med buss fra Notodden. Nå møtes vi begge i fine Bergen som setter kulturen på kartet, og som støtter en kreativ møteplass.

Det er bare så stas.

2 kommentarer

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.