Lykketreff

Det var da litt av et lykketreff at akkurat du kikket innom her akkurat nå, da! Ja, rent så jeg ble litt lykkelig! Jeg var egentlig litt trist og lei, men så kom du og lyste opp dagen min.

Så lett kan det være. Lykke er ikke egentlig et uoppnåelig mål der inne i fremtiden et sted, men kan være hva som helst, bare du er åpen for det og klar til å ta imot. Jeg vet ikke hva som er lykken for deg, men jeg kan anta at det har noe med fellesskap, glede, mestring å gjøre? Hva gjør deg ordentlig glad?

Dette har vi tenkt å utforske her på Impulssenteret. Lykke er, tja, hva skal vi si, den beste lykkepillen? Den mest effektive veien ut av en dårlig dag. Kanskje til og med en hjelp ut av en dårlig periode. Eller bare rett og slett å holde psyken frisk og god.

Utforske, ja. Det betyr at vi ikke sitter her med noen fasit. Vi kan alle bidra med våre tanker, løsninger, spørsmål og svar. Dette er veien. Målet er ikke endelig. Kanskje veien rett og slett er målet. Å utforske er å lære er å leve. Det er spennende og energigivende, og i fellesskap må det jo være gøy?!

Vi tenker at dette må bli noe vi har lyst til å dele videre. Derfor har vi ambisjoner i å holde lykkesymposium, som kan bli en lykkelig happening som mange andre kan ta del i og bli inspirert av.

Lykken er å skape en vei det er morsomt å gå sammen. Lykken er å skape noe annet på veien, Lykken er å skape. Lykken er sammen.

Ble du litt lykkelig av tanken? Bli med, da vel! Snurr lykkehjulet, bli med på min rosa sky og blås lykkebobler: Del de gode tanker, stemninger og aktiviteter, så vokser de seg enda større og bedre!

Her kommer bilder og refleksjoner etter hvert som lykketreffene tar form. Følg med, bli med – én gang, ti ganger, hver gang – opp til deg.

Meld deg på via facebookeventet, eller send en epost hvis du vil vite mer. Men aller best: KOM! Vi trenger deg!

Vi gleder oss!