Galleri

Impulssenteret skifter utstilling md jevne mellomrom. Enten stiller vi ut egne bilder produsert på senteret, eller andre som ønsker å stille ut hos oss.

Juni 2023

Rina Arling er en særdeles produktiv kunstner som deler av sin enorme skatt av bergensbilder, pouringbilder, fisk og annet gøy.

April-mai

Vivian Kristiansen stiller ut sine frodige bilder, og på vernissagen kaster både voksne og barn seg i kunsten!

Mars – april

Lizzie Birkenes viste akvarellene sine denne måneden.

Januar 2023

Lisbeth Hestetræet og Lise Floen har fellesutstilling. Lises dyrebilder kommer flott frem sammen med Lisbeths nonfigurative. Her er bilder fra åpningen!

November

Camilla French er kjent for oss Impulssenterfolk for flere utstillinger i Vaskerelven. Nå stiller hun endelig ut igjen med nye bilder!

Februar

Trude Sletteland stiller ut egne bilder under tittelen Livet, kunsten og gjenåpningen. Livet under korona var så kjedelig at Trude lot kreativiteten ta overhånd, og åpnet med vernissage så snart det var lov. Under mottoet «Alle som har noe å male med og noe å male på, kan male», har hun med dette bevist at det går an å stille ut etter bare en drøy måneds virksomhet. Vil du, så kan du.

Desember/januar: Bitten Storaas

Koronasituasjonen forhindret vernissage, men bildene gjorde stas på Impulssenteret i vintermånedene desember og januar.

Oktober

Oktoberkunstneren Ragnhild Barsk Lindtner

10. september – : Iben Mansfeld.

Ibens vernissage ble gjennomført på Kulturnatt i Bergen. Det hele var en event med podcast med publikum, som omhandlet kjønnsidentitet og feminisme. De voldsomt sterke bildene har vært gjenstand for mye diskusjon, og mest av alt har de lagt grunnlag for dype, fine samtaler. Det har vært en opplevelse å få oppleve effekten av bildene på veggene i et oppholdsrom!

Fra vernissagen på Kulturnatt

2. august-1. september: Bitten Schei

Bitten Schei forteller om sin kunst og sosiale entreprenørskap. Klikk på bildet for å lese om henne!

Bitten Schei er kunstutdannet og sosialentreprenør, og en foregangsfigur innen sosialt entreprenørskap.

Les hva hun selv sier om kunsten sin, og sammenhengen mellom den og hennes sosiale entreprenørskap, her!