Trudes oppsummering

Snart november, og tid til å reflektere litt!

Siden jeg stadig får spørsmålet «hva gjør dere på Impulssenteret?», tenkte jeg å svare med et lite innlegg om hva jeg har gjort på Impulssenteret så langt. For jeg vet ikke hvem man mener med «dere», og jeg kan ikke egentlig svare for andre.

Jeg har egentlig hatt en litt tung tid gjennom koronaen og denne høsten, så jeg har virkelig trengt å ha et Impulssenter å gå til. Her får jeg utløp for mine behov for læring og for å se at jeg virker. Jeg får utløp for mine estetiske behov og for glede og nytte. Så får det bare være at det ser helt kaotisk ut og at det er vanskelig for andre å se målet og meningen med det. Det er ikke sikkert at andre har de samme behovene som meg, så derfor forteller jeg bare om mine, til inspirasjon, kanskje, men ikke som fasit for hva andre bør gjøre.

Jeg har faktisk raidet finn.no for alt mulig gratis og nesten gratis som kan innrede lokalet. Deretter har jeg malt, i et underlig tempo, vil noen si. Jeg er ikke ferdig med alt jeg begynte på i august, men har begynt på nye prosjekter senere likevel. Jeg liker det sånn.

Jeg fikk dilla på stygt smijern og malte det hvitt. Så nå er her hvite smijernslamper og -lysestaker som du ikke finner andre steder.

Jeg har støpt lys av gamle lysrester, fordi det forekom meg ganske luddig. Grisete, men jeg er ikke lei enda! Kjøpte billige glass og skåler på Fretex og loppis.

Jeg har trukket om tre stoler med gardinstoff fra år tilbake. Gardiner blir jo ikke særlig slitt, og stolene var stygge i trekket. Det gjorde ingenting om de ikke ble perfekt, for de ble bedre enn de var uansett. Og kostet meg ingenting. Det er et ekstra bonus, kan man si!

Jeg har laget et kunstverk av garn og noen spiker fra et tidligere oppheng! Jeg laget egentlig to, men var ikke like fornøyd med det andre.

Og så har jeg malt gelender og dør i oppgangen, bare fordi jeg hadde lyst.

Jeg har laget tacosuppe! Jeg har kommet over noen gratis tacopulver, og siden vi kun har én kokeplate og ingen ovn, er det lett å lage suppe, men ikke tacoskjell. Det hadde jeg ikke gjort før, heller. Men suppe er deilig om høsten!

Dette var høstsuppen, forresten. Har visst laget det, også.

Jeg har vel kanskje inspirert Maria til å lage vårruller og kyllingsuppe, men det er ikke akkurat min fortjeneste.

Og så har jeg fylt et par ciderflasker og en rasp med lysslynger, bare fordi det var gøy, og jeg fikk lyset på loppis.

Så har jeg selvsagt hatt utallige samtaler, hørt på musikk, sunget og danset (med Ella, 2 1/2)

Snart skal vi ha kurs i å sy vesker, deretter har jeg tenkt å lære meg å lage såpe, og så er det vel snart på tide å begynne å lage julepynt.

Så der har du meg! Ikke vet jeg om dette er noe for deg, men det er jo mye annet å finne på! Kun fantasien setter grenser, og jeg synes alt er stas, nesten. Så det er bare å komme og finne på noe å grisle med! Her er både tørt, varmt og hyggelig!

Følg oss på facebook eller instagram, så får du med deg hva som skjer!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.