I hjertet av Bergen

Mellom teateret og kinoen finner du Sverres gate 3, og opp noen trapper der finner du nye Impulssenteret. Her skal vi finne på mye gøy!

Her er et samlingsrom for gode samtaler og møter, her er et samtalerom/podcast-rom og et produksjonsrom hvor vi skal lage kreative ting som vi selvsagt ikke vet enda hva er. Her skal vi bevise at vi kan gjøre uventede ting bare vi får muligheten!

Tomt fremdeles, men det skal da fylles opp etter hvert!

Vi? Hvem det er? Vi som vil, vel! Vi som har noe på hjertet, vi som trenger impulser og påfyll i hverdagen, vi som har noe å dele, vi som liker å utfordre oss selv.

Du trenger ikke være «løst tilknyttet arbeidslivet», men siden det er lettest å få alle disse inputene i arbeidslivet, er det denne gruppen som trenger det mest. Derfor er du spesielt velkommen dersom du ikke er så heldig å ha en inspirerende jobb å gå til hver dag. Men fokus er altså ikke der. Fokus er på å skape noe skikkelig meningsfylt som kan ha ringvirkninger langt utenfor disse veggene. Vi skal nemlig bevise hva kunst og kultur kan gjøre for å berike livene våre. For strengt tatt er det det viktigste.

Dersom du har lyst på et rikere liv, og har lyst til å bidra til at andre også får det, er det bare å møte opp med et smil (og en stol). (Eventuelt uten stol, men vi tenkte at alle skal ha sin egen helt personlige stol).

Men altså. Ett stykk lykkelig Trude har i dag, den 25. 06. 2021 signert husleiekontrakt med Sverres gate 3, så her flytter vi inn sånn litt etter litt i nærmeste fremtid! (Uten bil, så det vil ta tid).

Velkommen, velkommen, velkommen!

Legg igjen et svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.