Være med?

Kjenner du på deg at du har lyst til å være med på dette? Klart du kan! Vi har ulike måter å høre til på. Impulssenteret er nemlig til for dem som trenger det. Men noe står fast:

Vi ønsker at du skal føle tilhørighet her. Så det første du må gjøre, er å sørge for din egen stol. Den må du faktisk gjøre noe med, så alle ser at den er din. Har du stol, hører du til! Du kan kjøpe av oss, du kan hente din egen, du kan finne på finn.no, men den er din. Du kan låne den vekk, selge den, bytte den ut ved behov, men skal du sitte, må du ha en stol.

Her har du min!

Når du har en stol, må du bidra. Det betyr egentlig bare at du må være positiv og hjelpe å skape et godt og kreativt miljø. Vi trenger både de som skaper og de som klapper. De som har ideer og de som trenger ideer. Vi vil ha musikk og bilder og poesi og installasjoner og alt det vi ikke klarer å komme på selv. Da trenger vi faktisk innimellom at folk bare drikker kaffe. Har en god samtale. Glor i veggen. Før noen kommer på noe gøy.

Impulser er gøy. Det er bare sånn det er.

Men penger, folkens. Vi trenger penger for å holde det gående. Ingenting i verden er gratis. Så vi må jobbe med noen modeller for hvordan vi kan tjene penger på dette her. Vi vil ikke at penger skal stoppe oss, så her må vi være kreative. Hvordan skal vi gjøre våre geniale ideer om til penger? Se der har vi en god utfordring. Men jeg har en følelse av at vi finner ut av det.

Det viktigste er at du kommer!