Print this page
Impulssenteret åpner på nett!
 Fra et galleri i New Orleans
 
Fra et galleri i New Orleans
  Fra en park i Antalya
 
Fra en park i Antalya
  Foto: Trude Sletteland
 
Foto: Trude Sletteland

Koronanedstengningen har gjort at i alle fall jeg begynner å bli rimelig desperat etter mellommenneskelig kontakt! Men får vi ikke møtes i virkeligheten, må vi finne på en møteform som gir en følelse av samvær. Dette er mitt svar på problemet.

Som et forsøk på en forsiktig oppstart av Impulssenteret på nett, har jeg satt av hver fredag i tolv uker til en møteplass for kreative sjeler som kjenner at det er slitsomt å være kreativ alene. Eller bare har behov for noen å dele med. Du trenger ikke være flink! Men du får lov! Det viktigste er at du har behov for å gi og få impulser.

Min tanke er at når vi har noen å dele med, er også den ensomme skapelsesprosessen sosial, i forventningen av å få vise det frem, diskutere det, diskutere hva man skal gjøre med det, glede seg over det. Den sosiale følelsen utvides når det vi snakker om i møtet, fortsetter utenom møtet for så å hentes frem igjen.
Min tanke er at jo flere gode øyeblikk vi får dele, jo mer får vi tatt vare på disse gode øyeblikkene, slik at den overordnete livsopplevelsen er god.
Mitt ønske er å bidra til de gode impulsene i en tid hvor det er for få slike.

For å forenkle den kjedelige betalingsordningen for meg selv, har jeg satt prisen på alle de 12 samlingnene (eller så mange du vil av dem) til kr 1000, og én enkelt til kr 100,- slik at du kan prøve det uten å bestemme deg for alle tolv før du har prøvd. Jeg bruker GoMentor sin bestillingsordning, så bare klikk på knappen nederst! Du betaler ikke der, så det er ingenting å være bekymret for!

Fredag 5. februar kan du prøve gratis hvis du trenger å prøve det ut før du bestemmer deg.


Innhold

De første gangene vil jeg innlede med å fortelle litt om hvorfor jeg lager denne arenaen. Hvor kom Impulssenter-ideen fra? Forskning som har kommet til senere. (Spesifikt Scott Barry Kaufmans seilbåtmetafor).
Jeg deler gjerne hva jeg selv som ekstremt ekstrovert sensation seeker gjør for å overleve når jeg ikke får brukt mine evner og ressurser.
Jeg deler for at dere også skal bli inspirert til å dele. Da er vi i gang, og våre kreative hoder skaper den felles arenaen i fellesskap.

Det er fellesskapet som skaper veien videre. Du er med å drive prosessen. Vi trenger ikke å bli fõret mer nå, vi trenger å få utløp! Vi trenger å gi, vi trenger å skape.

Bli med å skape en ny møteplass!

Send en epost til trude@impulssenteret.no