topp

Tlf: 99530718
  

blank
blank   •Impulssenteret     •Veiledning     •Språkundervisning     •Høysensitivitet     •Helse     •Kultur     •Kontakt og priser  
 
blank

 

 

  

Språkundervisning

•
           

 

 

litt smykker og skopynt og små-tiles
Tiles - et keramikkprosjekt med muligheter
 
 
skopynt
 
skopynt
 
Øredobber
 
Øredobber
 
Pingmartini - Barskilt. Henger på Impulssenteret/Chagall
 
Pingmartini - Barskilt. Henger på Impulssenteret/Chagall

Fra Impulssenterets deltakere oppsto en god idé om et konsept. Tiles er takpanner, takstein, eller hva man velger å kalle det, i alle tenkelige funksjoner (og størrelser). Hele opplegget var så vellykket at vi lar det stå her som eksempel til etterfølgelse - på en eller annen måte.

Ideen til Tiles kom da to deltakere snakket sammen om hva de holdt på med. Ingen av dem holdt på med keramikk, men det syntes som en god idé der og da. Takpanner. I farger.

Etter som ideen tok form, tok den flere retninger. Til slutt fant vi ut at vi måtte prøve og se hvordan det ville ta seg ut i miniatyr. Kermikklærer ble tilkalt, miniatyrpanner ble laget og glasert. Og hva fant vi ikke der, utenom en mengde små smykker!

Det begynte med en idé om å lage tak til små hus, overbygg, osv, i ulike farger. Vi måtte prøve ut ideen, men hadde ikke økonomi til å starte stort, så vi overførte hele ideen til miniatyr - og mange flere ideer oppsto! Det ble laget panner på størrelse med firmerker, til bruk i bilder, interiør, nyttige gjenstander. Litt større ble prøvd brukt til snusbegre. Toalettskilt, bilder og lysestaker ble stilt ut på Impulssenteret - og noe ble til alt overmål stjålet. Vi tar det som et kompliment....

Det har vært gøy, kreativt, inspirerende og motiverende Fordi vi så resultater, og lærte om et materiale som er både vanskelig og lett på samme tid.


Tiles har mottatt støtte fra Bergen Kommune! Vi takker hjerteligst for det!

Link til Trudes blogginnlegg om prosjektet

    Utskriftsvennlig versjon    
 

 

 

 

   
 
   

Veiledning for motivasjon og gode livsvalg.blank