topp

Tlf: 99530718
  

blank
blank   •Impulssenteret     •Veiledning     •Språkundervisning     •Høysensitivitet     •Helse     •Kultur     •Kontakt og priser  
 
blank

 

 

  

Kontakt og priser

•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
•
           

 

 

Eldre saker

Litt sånn mimring fra Impulssenterets tidligere dager, før 2010.

2009:
*******

november/desember 2009:
Rune Edvin Haldorsen stiller ut over- og undervannsbilder fra 7. november: "Strandliv". les dykking.no

Teaterforestilling: Psykose 4.48 av Immaturus.(se sidestolpe)

4. desember kl 2100: Konsert

Julekafé og -utstilling

*

Teaterforestilling: Den brysomme mannen. Immaturus (se sidestolpe)

Konferanse 14.oktober: "Gjør det lett å velge rett" Sosial markedsføring i helsefremmende arbeid. www.makeachange.no/

*

Lørdag 10. oktober 2009: aktivitetskafé hvor foreldre (eller besteforeldre eller tanter eller onkler eller venner eller barnevakter) kan prate og drikke kaffe og barna kan male og alle kan beundre Rikke Knudsens malerier og skisser!
Dette er første og forhåpentligvis ikke siste forsøk på å skape hyggelige lørdagstreff med kunst og samvær i fokus.

*

25. september 2009: Vernissage!
Rikke Knudsen, bergenser og elev av Odd Nerdrum, stiller ut sine kitsch-malerier, tegninger og smykker ut oktober. På vernissagen var selvsagt Rikke selv til stede.

*

23. september 2009: Konsert!
"Building Instrument er eit nytt fresande Bergensband samansett av Mari Kvien Brunvoll (vokal/loop/effektar), Åsmund Weltzien (tangentar/effektar) og Øyvind Hegg-Lunde (trommer/perkusjon). Kort fortalt: Vakkert, stemningsfylt og spennende. Vi ser dem gjerne igjen!

*

16. september: Psykodrama
Nordic Board of Examiners presenterte og inviterte til
En kveld på den Åpne Scene.

*

Den 22. og 23. august 2009 avholdt Teateretaten forestillingen Senseless på Impulssenteret. Veldig spennende forestilling som pirret sansene!

*

Rune Berentsens malerier smykket ut Impulssenteret sommeren 2009.

*

28. mai åpnet studenter ved NKF fotoutstillingen Spekter. 21 høyst forskjellige studenter stilte ut tre bilder hver - med en høyst variert utstilling som resultat!

*

26. mars hadde Camilla French utstillingsåpning av sine pinup-fotos bare for menn! Frem til 8. mai hadde alle andre også muligheten til å bivåne utstillingen.

2008:

Lørdag 8. november hadde Bitten Storaas sin utstillingsåpning i Impulssenteret. Flere bilder ble solgt, og stemningen var god. Mange ytret at de var overrasket over å finne slike lokaler innenfor dørene! Og enda gledeligere: Vi fikk enda flere ideer til hvordan Impulssenteret kan brukes!

*

25. oktober, mens stormen ulte utenfor og mange ble forhindret fra å komme seg til byen, opplevde vi litt magi på åpningsfesten til Impulssenteret.

*

Vi har flyttet inn i Vaskerelven og er overveldet over hvor fint vi har fått det! For tiden stiller Bitten Storaas ut kjempefine bilder og Kjersti Sletteland skulptur.

*

Den 22. september var vi på Fløyen for å nyte den siste fine høstdagen. Vi tok en smule feil av været, eller værgudene feilberegnet, for finværet kom etterpå. Men hva er fint vær? Fotografen her likte best tåke... Mens vi alle i grunnen likte utmerket godt å gå på tur.

*

Den 2. september 2008 signerte vi kontrakt for leie av lokaler i Vaskerelven. Vi gleder oss vilt og hemningsløst til å kunne presentere disse for alle våre venner!

*

Den 18. 2008 august bevilget vi oss en båttur med MF Levang. En perfekt dag som ga masse påfyll og pågangsmot!


Vi jobber for tiden med et prosjekt sammen med Termos som innebærer et sammensatt kursopplegg med ulike keramiske teknikker samt dokumentasjon på data.

*

Impulssenterert samarbeider våren 2008 med Gründerskolen, et nasjonalt studieprogram på universitetsnivå for entreprenørskap. Fire studenter har våren 2008 Impulssenteret som prosjekt.

*

Impulssenteret var blant de fire nominerte til Kultugründeren 2007, en pris som ble delt ut under Markedssymposiet i Magnus Barfot Kino 18. januar 2008.
Vokalgruppen Taus vant selve prisen og fikk dermed hjelp til sitt kommende show. Vi gratulerer!

*

Impulssenteret hadde stand på Markedssymposiet i forbindelse med Kulturgründerprisutdelingen. (se link på venstre side og bilder rundt om på websiden)

*

Impulssenteret har mottatt 20 000 i etableringsstøtte av Fondet av 1949 for Bergens Handelsstand.Nok en kjærkommen oppmuntring til videre arbeid!

*

Trude og Kjersti deltok på World Café i Maartmannshaven på Hotell Norge den 31. mai 2007, "Et seminar om kultur- og næringslivssamarbeid, og om å gjøre hverandre bedre."

*

Impulssenteret har våren 2007 avholdt idémyldringsmøte for medarbeidere, interesserte og samarbeidspartnere. Ut fra dette møtet spant gode idéer og konkrete resultater. Gode hjelpere fra Gode Sirklar, NAV, Universitetet i Bergen samt våre egne medarbeidere staket ut en plan for videre arbeid....

    Utskriftsvennlig versjon    
 

 

 

 

   
 
   

Veiledning for motivasjon og gode livsvalg.blank